Klubmodul henter siden
STORSTRØM
30+Y
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

CISV Storstrøm

CISV Storstrøm er lokalforening for det område, der dækker den sydlige del af Region Sjælland - Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner.

Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Det fremmer vi ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, StepUp, Seminar Camp m.m.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere m.v. Du kan også følge os på vores Facebook-side CISV Storstrøm.

Du er altid velkommen til besøge os på CISV Danmarks hjemmeside, hvor du også finder kontaktinformationer!

Læs mere
Individuelle medlemmer på 30 år og derover