Klubmodul henter siden
VESTSJÆLLAND
HJV
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

CISV VESTSJÆLLAND

Vestsjælland dækker kommunerne Holbæk, Ringsted, Sorø, Næstved, Slagelse, Kalundborg og Odsherred. Lokalforeningen står for at finde ledere og deltagere til CISV-camps i andre lande eller andre steder i Danmark, og for at afholde camps for CISV-deltagere andre steder fra. Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Det fremmer vi ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, StepUp, Seminar Camp m.m.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere m.v.

  • Hvert år mellem uge 42 og 46 har vi 2 informationsmøder, hvor vi fortæller om det kommende års aktiviteter.
  • 1. januar har vi ansøgningsfrist til sommerens camps – vi forsøger at have tilbud til børn og unge i alderen fra 11 til 15 år.
  • Medio / slut januar har vi sammen med 2 andre lokalforeninger børnesammenkomst for børnebyansøgere.
  • Slut januar / start februar har vi generalforsamling – i forlængelse af generalforsamlingen er der de første delegationsmøder.
  • Medio juni har vi farvelfest for sommerens delegationer.
  • Søndag i den første weekend i september har vi Velkommen Hjem-Fest sammen med Roskilde lokalforening.

Vi har en gruppe på Facebook, der hedder CISV Vestsjælland – her kan man bl.a. se datoer på vores aktiviteter.

Du er altid velkommen til besøge os på CISV Danmarks hjemmeside, hvor du også finder kontaktinformationer!

Læs mere
Hjælpermedlemsskab