Info

CISV AMAGER

CISV Amager er lokalforening for det område, der dækker indre København inkl. Amager, Frederiksberg og Hvidovre. Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Det fremmer vi ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, StepUp, Seminar Camp m.m.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere m.v.

Du er også altid velkommen til besøge os på CISV Danmarks hjemmeside, hvor du også finder kontaktinformationer!

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

AMAGER | <29A
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Individuelle medlemmer fra 16 til og med 29 år
Pris
100 kr.
Tilmeld

AMAGER | 30+A
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Individuelle medlemmer på 30 år og derover
Pris
100 kr.
Tilmeld

AMAGER | FAMA
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Familiemedlemsskab.

BEMÆRK: for deltagere under 16 år skal alle i familien være medlem i et familiemedlemskab. Følg vejledningen på https://cisvportal.dk/

Pris
550 kr.
Tilmeld

AMAGER | HJA
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Hjælpermedlemskab
Pris
0 kr.
Tilmeld