Klubmodul henter siden
Seminar Camp-ansøgningsformular
Tilmeldingsfrist er overskredet
SEMINAR CAMP 2022

Først vil vi gerne fortælle dig lidt om Seminar Camp programmet - hvorfor, hvad og hvordan det adskiller sig fra andre programmer i CISV.

HVAD VIL DU SIGE TIL ...

 • at få en helt unik oplevelse?
 • at møde jævnaldrende fra hele verden?
 • at lære dig selv og dine grænser bedre at kende?
 • at se verden og globale problemstillinger i et internationalt perspektiv?
Hvis du kan svare ja til dette og er mellem 16-17 år, må du hellere trykke næste og sende os i Seminar Camp-udvalget en ansøgning!

HVAD ER EN SEMINAR CAMP?

En Seminar Camp (SC) er en CISV aktivitet for 16-17-årige. 20-30 unge fra 15-20 forskellige lande deltager på hver camp. Udover deltagerne er der en stab på 4-6 personer over 21 år – bestående af både hjemmestabe og internationale stabe. Deltagerne skaber i tre uger selv deres camp gennem temaaktiviteter og praktiske gøremål.

Du får brug for åbenhed og initiativ, lyst til at opleve nyt og udfordres, mod på internationale venner og fordybelse i problemstillinger.
Læs mere her: cisv.dk/vores-aktiviteter/seminar-camp

HVORFOR SKAL DU TAGE AFSTED PÅ EN SEMINAR CAMP?

En Seminar Camp giver deltagerne indsigt i personlige såvel som lokale, nationale og globale problemstillinger – skaber større forståelse for den verden og dagligdag, deltagerne lever i. Ved at fordybe sig tre uger på en camp langt væk fra hverdag, familie og venner, møder du nye indtryk, holdninger og perspektiver. Du udfordres og udforsker – for der kan være store kulturelle, religiøse og sproglige forskelle deltagerne imellem. Det er Seminar Camp-deltagernes ansvar at planlægge og udføre alle aktiviteter. Du er aktivt med til at forme din camp. Derudover spiller alle praktiske opgaver, ekskursioner og det sociale samvær en væsentlig rolle i, at det bliver en intens, begivenhedsrig og helt uforglemmelig oplevelse for alle deltagere.

CAMPS 2022

I år sender Seminar Camp Danmark deltagere afsted til

 • Finland, Helsinki, 04/07/2022-24/07/2022
 • Indonesien, Bandung, 04/07/2022-24/07/2022
 • Italien, Torino, 10/07/2022-30/07/2022
 • Spanien, Galicien, 18/07/2022-07/08/2022
FORBEREDELSE
For at kunne deltage på en Seminar Camp skal du deltage i CISV Danmarks uddannelsesweekender (UWer), hvor du vil blive trænet med henblik på deltagelse i en Seminar Camp. Det er lige meget om du er garvet CISVer eller helt ny i organisationen. På disse weekender finder du ud af, hvad en Seminar Camp kan indeholde og møder de andre Seminar Camp-deltagere. I afprøver og diskuterer ting, man bl.a. vil kunne beskæftige sig med på en Seminar Camp. Der er mødepligt til disse uddannelsesweekender. Tilmelding foregår via medlemssystemet, cisvportal.dk.

Det er udelukkende Seminar Camp udvalget, der vurderer, om der kan gives dispensation i yderst specielle tilfælde – og dispensation søges med samme deadline som tilmelding til de enkelte weekender.

Vi har ofte flere ansøgere, end vi kan tilbyde pladser i første omgang. Men! Der kan komme flere pladser, og derfor tilbyder vi også træning til nogle deltagere, som endnu ikke er garanteret en camp. Husk, at træning altid er obligatorisk for at kunne komme på camp - dvs. at du forøger dine chancer for at blive tilbudt en plads ved at takke ja til træningen.

ØKONOMI
Vi har sammensat en oversigt over forventelige udgifter, der kommer i forbindelse med deltagelse på en Seminar Camp.

ALDER
Seminar Camp er for 16-17-årige. Du kan komme afsted på Seminar Camp, hvis du under hele programmet er 16 eller 17 år, men ikke hvis du fylder 16 efter campens start eller fylder 18, inden campen slutter.

ANSØGNING OG FORVENTNINGER
Udvælgelse af årets Seminar Camp deltagere er anonym (dvs. at navne er skjult). Vi tilbyder pladser til kvalificerede ansøgere på baggrund af en række kriterier: Lokalforening (hvor i landet, du bor), alder, tidligere ansøgning om at komme afsted, blandet nye/erfarne CISVere, prioritering af destinationer og motivation.
Det er vigtigt for os, at vi sender de rigtige deltagere afsted - unge danskere, der har oprigtig motivation for rejsen og programmet, der modtager træning på de nationale UddannelsesWeekender og kan repræsentere CISV Danmark ude i verden/herhjemme. Din ansøgning behøver ikke at være en roman. Vi kan på få ord fornemme, hvorfor Seminar Camp vil være noget for dig.
Modtages din ansøgning senere end 6. januar 2022 vil den komme bagerst i køen eller slet ikke komme i betragtning.

VENTELISTE

Vi får mange ansøgninger om at komme på Seminar Camp. Hvis du ikke bliver tilbudt en plads i første runde, har du mulighed for at komme på venteliste. Så hører du fra os, hvis vi bliver tilbudt flere pladser i 2. eller 3. runde. Vi gør, hvad vi kan for at sende så mange seje danske Seminar Campere afsted som muligt - men har desværre ikke mulighed for at tilbyde pladser til alle ansøgere.
Ønsker du at komme på venteliste? Husk at notere vigtige datoer - vi sender kun deltagere afsted på camp, hvis de har modtaget træning.
Har du mulighed for at ansøge igen næste år? Gør det!

VIGTIGE DATOER

 • 31. december 2021: Ansøgningsfrist for kommende Seminar Camp deltagere
 • 1. februar 2022: Deadline for at indbetale Seminar Camp Fee
 • 4.-6. marts 2022: Uddannelsesweekend 1 (UW1)
 • Maj: Seminar Camp Follow Up (dato aftaler vi i fællesskab)
 • 16.-18. september 2022: Uddannelsesweekend 3 (UW3)
VIGTIGT: Du kan kun komme afsted på camp, hvis du har modtaget træning. Derfor tilbyder vi også træning til enkelte venteliste-personer i håb om, at disse kan komme afsted på camps, vi bliver tilbudt i senere runder. Hvis du gerne vil på SC - gør dig selv en tjeneste og noter datoerne. Hold weekenderne fri indtil du har hørt mere fra os om en evt. plads.
Du er altid velkommen til at kontakte Seminar Camp udvalget på seminarcamp@dk.cisv.org. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

/CISV Seminar Camp-udvalget

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
01.04.2022
Tidspunkt
01.01.2022 kl. 12.00 - 31.01.2023 kl. 10.00
Sted
CISV Danmark
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'