Klubmodul henter siden
(<29H) HARESKOV-VÆRLØSE
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

CISV HARESKOV-VÆRLØSE

CISV Nordsjælland er lokalforening for det område, der dækker Københavns forstæder i bæltet fra Høje Taastrup, Brøndby og Ishøj til Lyngby-Taarbæk og Gentofte. Ligesom resten af CISV - både på nationalt og internationalt plan - er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Interchange, StepUp lejr og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v. Man kan også følge os på vores Facebook-side CISV Hareskov-Værløse.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen enten på h-v@dk.cisv.org, eller direkte til de relevante på listen herunder!

Læs mere
Individuelle medlemmer fra 16 til og med 29 år
Pris pr. rate  /  Helårlig
100,00 kr.