Info

CISV FYN & SYDJYLLAND

CISV Fyn & Sydjylland er lokalforening for Region Syddanmark. Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Det fremmer vi ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, StepUp, Seminar Camp m.m.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere m.v.

Vi har en Facebook-side, som er helt offentlig. Her har vi vores “kalender” i form af begivenheder, der er aktuelle for CISV Fyn & Sydjylland. På vores side er det CISV Fyn & Sydjylland, der henvender sig til medlemmer og andre, der “synes godt om” os. Du er mere end velkommen til at “synes godt om” vores side på https://www.facebook.com/cisvfynsydjylland/.

Derudover har vi en Facebook-gruppe til internt brug. Her kan alle medlemmer af gruppen bidrage og kommunikere i nyhedsstrømmen – du kan finde gruppen her: https://www.facebook.com/groups/cisvfynsydjylland/

Du er også altid velkommen til besøge os på CISV Danmarks hjemmeside, hvor du også finder kontaktinformationer!

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

FYN & SYDJYLLAND | <29F
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Individuelle medlemmer fra 16 til og med 29 år
Pris
100 kr.
Tilmeld

FYN & SYDJYLLAND | 30+F
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Individuelle medlemmer på 30 år og derover
Pris
100 kr.
Tilmeld

FYN & SYDJYLLAND | FAMF
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Familiemedlemsskab.

BEMÆRK: for deltagere under 16 år skal alle i familien være medlem i et familiemedlemskab. Følg vejledningen på https://cisvportal.dk/

Pris
550 kr.
Tilmeld

FYN & SYDJYLLAND | HJF
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Hjælpermedlemsskab
Pris
0 kr.
Tilmeld