Info

CISV HARESKOV-VÆRLØSE

CISV Hareskov-Værløse er lokalforening for det område, der dækker Københavns forstæder i bæltet fra Høje Taastrup, Brøndby og Ishøj til Lyngby-Taarbæk og Gentofte. 

Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Det fremmer vi ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, StepUp, Seminar Camp m.m.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere m.v. Du kan også følge os på vores Facebook-side CISV Hareskov-Værløse.

Du er altid velkommen til besøge os på CISV Danmarks hjemmeside, hvor du også finder kontaktinformationer!
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

HARESKOV-VÆRLØSE | <29H
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Individuelle medlemmer fra 16 til og med 29 år
Pris
1 (100) kr.
Tilmeld

HARESKOV-VÆRLØSE | 30+H
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Individuelle medlemmer på 30 år og derover
Pris
1 (100) kr.
Tilmeld

HARESKOV-VÆRLØSE | FAMH
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Familiemedlemsskab.

BEMÆRK: for deltagere under 16 år skal alle i familien være medlem i et familiemedlemskab. Følg vejledningen på https://cisvportal.dk/

Pris
5 (550) kr.
Tilmeld

HARESKOV-VÆRLØSE | HJH
Betalingsplan
Helårlig
Kort beskrivelse
Hjælpermedlemsskab
Pris
0 (0) kr.
Tilmeld